mySchneider: online selfservice portaal voor machinebouwers

november 18, 2021

Schneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers: een online portaal voor klanten en partners die actief zijn in de machinebouw en industriële automatisering. mySchneider biedt toegang tot de meest relevante informatie, handige tools en trainingen en combineert verschillende diensten van Schneider Electric op één enkel platform.

Informatie afgestemd op persoonlijk profiel en voorkeuren
Met dit nieuwe platform biedt Schneider Electric partners een vereenvoudigde en gepersonaliseerde digitale ervaring afgestemd op hun persoonlijke profiel en voorkeuren. De meeste informatie die machinebouwers dagelijks nodig hebben is al beschikbaar op de website van Schneider Electric. Door de grote hoeveelheid aan informatie vindt de machinebouwer niet altijd direct de informatie die hij nodig heeft, met verlies van kostbare tijd als gevolg. mySchneider verzamelt alle informatie die relevant is voor machinebouwers, aangevuld met diverse handige tools, trainingen en zakelijke diensten. Machinebouwers blijven op deze manier geïnformeerd over belangrijke onderwerpen zoals het laatste nieuws en relevante trends en informatie over nieuwe introducties en uitfaseringen.

Ondersteuning op het vlak van techniek, verkoop en marketing
Via de mySchneider homepage hebben machinebouwers online toegang tot de uitgebreide ondersteuning van Schneider Electric op het vlak van techniek, verkoop en marketing:

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends, nieuwe introducties en uitfaseringen
  • Krijg online toegang tot catalogi, technische documentatie, handleidingen en software
  • Vind, selecteer en configureer producten met onze product selector en handige configuratoren
  • Meld u aan voor trainingen en live events en kijk webinars terug wanneer het u uitkomt
  • Profiteer van exclusieve voordelen en promoties en bestel eenvoudig en gratis product samples
  • Treedt toe tot onze community, deel kennis met vakgenoten en krijg oplossingen van experts

Alle zakelijke diensten beschikbaar op één enkel platform
Met de introductie van mySchneider combineert Schneider Electric verschillende zakelijke diensten op één enkel platform. Aanmelden voor mySchneider is gratis. Nieuwe gebruikers hoeven zich slechts eenmalig te registreren via www.se.com/myschneider.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl