Modulaire lastscheiders en omschakelaars

mei 1, 2019

De nieuwste generatie modulaire lastscheiders en omschakelaars staat garant voor een betrouwbare en veilige bedrijfsinstallatie. Met de “Fast operation” techniek is langzaam in- en uitschakelen verleden tijd.

In- en uitschakeling van de contacten geschiedt op “moment”. Resultaat: een gegarandeerde snelle directe schakeling, een minimalisering van de vlamboog en een verhoogde levensduur.

Het productportfolio bestaat uit 1- t/m 4-polige lastscheiders van 16 t/m 125 A. De schakelpositie is duidelijk herkenbaar aan de bijbehorende kleurcodering en symbolisering op het component en de tuimel. Indien gewenst kan een modulaire lastscheider met indicatielamp (led) worden toegepast voor een duidelijkere herkenning.

Het assortiment modulaire lastomschakelaars is beschikbaar in 1- t/m 4-polige uitvoeringen van 16 t/m 40 A. In deze range is de positie van het ‘common point’ te kiezen; aan de bovenzijde of onderzijde van het component. Het voordeel: kortere bedrading en eenvoudiger bedraden. Door een duidelijke symboolaanduiding op zowel de verpakking als het product is de werking makkelijk en snel te herleiden.

Bestel direct

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl