Met Norton Led slim naar Label C

juni 8, 2020

Per 1 januari 2023 moeten kantoorpanden met een oppervlakte groter dan 100 m2 voldoen aan minimaal energielabel C. Door te renoveren met Norton led verlichting kan hierin een grote stap worden gezet, zelfs tot label B.

Slimme led oplossingen van Norton

Om tot een optimale energiebesparing te komen, levert Norton op haar standaard al zeer efficiënte led armaturen ook de mogelijkheid tot aanpassing van de elektronica met dim en connectiviteit functies. Zo kan de verlichtingsinstallatie eenvoudig geïntegreerd worden in een lichtmanagement- of gebouwbeheersysteem met bijvoorbeeld LiveLink (bedraad) of Casambi (wireless connectivity). Als onafhankelijk leverancier kiest Norton samen met jou de slimme oplossing die het beste past bij jouw project.

Casambi

Met bijvoorbeeld Casambi biedt Norton een robuuste, veilige en slimme verlichtingsoplossing die eenvoudig is toe te passen. Met een gratis app kun je de armaturen eenvoudig afzonderlijk of in meerdere groepen via Bluethooth Mesh bedienen. Je kunt tussen de 1 en 100% dimmen, scènes of een timer instellen, en in combinatie met Tunable White armaturen de lichtkleur bepalen.

Norton Tunable White panelen met Casambi

De Norton LPS TW panelen hebben een universeel regelsysteem waarmee de lichtintensiteit en kleurtemperatuur kan worden ingesteld. Hét armatuur voor het creëren van dynamische lichtoplossingen in combinatie met Casambi voor bijvoorbeeld scholen, kantoren en zorgsector. Een verlichtingsoplossing die het welzijn van mensen positief beïnvloedt, en bijdraagt aan het verbeteren van concentratie, efficiëntie en comfort.

Norton Smart lighting voor elke toepassing

Norton biedt een breed programma ledarmaturen die bij uitstek geschikt zijn voor renovatie van kantoren met het oog op Energielabel C. Denk bijvoorbeeld aan bandrastermaturen, downlights en ledpanelen maar ook het revolutionair nieuwe armatuurconcept Norton CUBIQ®. Allemaal zijn ze te integreren in een slimme oplossing.

Highlights Norton Smart Lighting

• Van standalone tot integratie in gebouwbeheersystemen
• Klant specifieke oplossing, merk onafhankelijk
• Eenvoudige installatie en bediening
• Maximale besparing

Meer informatie

Direct naar webshop LSP-O TW / LPS-P TW

www.norton.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl