Met de Wiska assortimentskoffer grijp je nooit mis

november 16, 2020

Grijp jij ook wel eens mis omdat je net de juiste wartel of accessoire mist? Heel vervelend om je klus dan niet af te kunnen maken. WISKA biedt hiervoor een oplossing met de praktische assortimentskoffer: alle benodigde Sprint kabelwartels en accessoires direct bij de hand zodat je nooit misgrijpt. Een ideale oplossing voor iedereen die werkzaam is als zzp-er in de industrie, utiliteit of bij een technische dienst.

Wat vind je in deze koffer?

De koffer bevat verschillende maten ESKV kabelwartels, EMUG contramoeren, KRM reduceerringen, KEM vergrotingsringen, EMT membraannippels en EMS schroefbare membraannippels.

Dit zijn de voordelen van WISKA Sprint wartels

De kunststof Sprint kabelwartels van WISKA  staan bekend om hun grote klembereik en hoge beschermklasse (IP68 / IP69K). De serie is verkrijgbaar in de maten M12 tot M63 in een groot aantal uitvoeringen, van standaard tot uiterst geavanceerd. Ook is een breed assortiment accessoires verkrijgbaar. De kabelwartels staan garant voor een snelle en tijdbesparende montage.

Bekijk de assortimentskoffer op de WISKA website.

Kies je voor de producten van WISKA, dan kies je voor kwaliteit

Hemmink levert al ruim een halve eeuw kabelwartels en kabeldozen van WISKA. De producten van WISKA worden wereldwijd in de meest uiteenlopende industrietakken ingezet en leveren hun bijdrage aan een betrouwbare installatie.

Bestel hier

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl