Merten Voordeelpakket

november 1, 2019

Het voordeelpakket bevat al het schakelmateriaal benodigd voor het inrichten van een woning voor een voordelige prijs. Bovendien biedt het de kans om de dubbele USB wcd uit te proberen

Dubbele USB Wandcontactdoos

De eerste wandcontactdoos met een dubbele USB-aansluiting waarmee u razendsnel twee apparaten gelijktijdig oplaadt. Wat deze Merten wandcontactdoos met dubbele USB-aansluiting uniek maakt, is het maximale vermogen van totaal 2,4 A. Terwijl andere USB-wandcontactdozen vaak niet verder gaan dan een maximaal vermogen van 1,2 A. Met deze Merten snellader laadt u veilig en snel gelijktijdig twee apparaten op.

Flexibel

De sokkels met geïntegreerde USB- oplaadmogelijkheden zijn beschikbaar voor de Merten series Systeem M en en Systeem D(esign).

Met een inbouwdiepte van slechts 32 mm voldoen deze wandcontactdozen aan de VDE-vereisten en kunnen ze eenvoudig worden geïnstalleerd in standaard inbouwdozen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met USB-wandcontactdoos van Merten? De USB-wandcontactdoos van Merten is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u de wandcontactdozen perfect afstemmen op het huidige schakelmateriaal of de innoatieve wandcontactdozen combineren met nieuw interieur.

Inhoud Merten Voordeelpakket:

  1. 30x Wandcontactdoos
  2. 20x Enkelvoudig raam
  3. 10x Tweevoudig raam
  4. 10x Wisselschakelaar
  5. 10x Wipschakelaar
  6. 1x Dubbele USB Wandcontactdoos

Direct bestellen

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl