Merten Antibacterieel schakelmateriaal, zorg voor extra hygiëne met Schneider Electric schakelmateriaal

juni 17, 2020

Schakelmateriaal is een vaak vergeten bron van de verspreiding van ziekten en bacteriën. Om dat tegen te gaan heeft Schneider Electric antibacterieel schakelmateriaal ontwikkeld. Dankzij verwerking van zilverinonen de het kunststof worden ziekteverspreiders verminderd.

Merten Actief Wit schakelmateriaal heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Het schakelmateriaal is voorzien van zilverionen die bacterien, gisten, virussen, schimmels en parasieten dood. De zilverionen zijn verwerkt in het kunststof en behoudt zijn werking de gehele levensduur van het schakelmateriaal.

Daarmee is het de ideale oplossing voor plaatsen waar veel verschillende mensen het schakelmateriaal aanraken. Actief Wit schakelmateriaal is de meest verstandige oplossing voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, horecazaken, kantoorgebouwen, en uiteraard ook in woningen.

Met meer dan 150 functies biedt Merten Systeem M van Schneider Electric goede oplossingen voor alle toepassingen. Niet alleen schakelmateriaal is in bovenstaand genoemde gebouwen erg interessant, maar ook bijvoorbeeld Actief Wit bewegingsmelders en wandcontactdozen met geïntegreerde USB poorten.

Verklein het risico op de overdracht van ziekten. Ga voor de beste hygiëne, en kies voor Actief Wit schakelmateriaal. Lees meer. 

Filmpje

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl