MENNEKES PowerTop® Xtra

februari 4, 2020

De MENNEKES PowerTOP® Xtra familie kent vele voordelen, voor zowel installateur als gebruiker: de nieuwe ergonomische tweedelige behuizing met antislip greep, het innovatieve X-CONTACT®, waardoor tot 50% minder krachtinspanning nodig is, en de nieuwe eenvoudige manier van aansluiten.

Ergonomie heroverwogen

Je kunt aan de vorm zien, dat ze perfect in de hand liggen en precies zo zijn gevormd, dat hun ontwerp iedere handgreep simpelweg perfect ondersteunt. Dat voelt goed aan en biedt in het gebruik een echte plus aan veiligheid.

Comfortabele montage

Het montageproces is bij de optimalisatie van de PowerTOP® Xtra familie verder geperfectioneerd. Het resultaat: beduidend kortere montagetijden, eenvoudige handeling en minimaal gebruik van gereedschap.

Beproefde eigenschappen zoals het zelfvindende schroefdraad van de behuizing, de vergrendeling en de wartel ronden het montagecomfort af.

Aansluiting met ErgoCONTACT®

Eenvoudig in gebruik, ergonomisch verantwoorde houding, veilige installatie en daardoor tijdbesparing bij de montage – dat zijn in het kort de kenmerken, waarmee ErgoCONTACT® nieuwe maatstaven in de installatie-techniek zet. Het doorslag-gevende ergonomische voordeel ligt erin, dat de schroevendraaier niet vanaf de zijkant, maar recht vanachter wordt aangezet.

Aansluiting met SafeCONTACT

PowerTOP® Xtra in de versie PowerTOP® Xtra S is uitgerust met de snijklemtechniek SafeCONTACT, de schroefloze aansluittechniek voor contactstoppen en kop-pelcontactstoppen. Omdat strippen of voorbehandelen van de aders niet nodig is, bespaart men meer dan de helft van de gebruikelijke aansluittijd.

X-CONTACT® in de gehele PowerTOP® Xtra familie!

Met X-CONTACT® heeft MENNEKES een volledig nieuwe contactbusoplossing ontwikkeld, waarbij tot 50% minder krachtinspanning nodig is bij het steken en trekken.

Hier bestellen

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl