MENNEKES PowerTOP® Xtra familie

juni 7, 2019

Als specialist in contactmateriaal staat MENNEKES er wereldwijd om bekend, de standaard te zetten. Met PowerTOP® Xtra was het altijd onze ambitie, producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor de praktijk.
De MENNEKES PowerTOP® Xtra familie is nu compleet!

Introductie PowerTOP® Xtra familie

Waar voorheen PowerTOP® Xtra alleen verkrijgbaar was in 63 A en 125 A starten we nu de introductie van de populaire 5-polige uitvoeringen in 16 A en 32 A, met ErgoCONTACT® of SafeCONTACT, die vanaf heden uit voorraad leverbaar zijn. De nieuwe artikelen kennen een minimale prijsverhoging maar bieden volop voordelen, voor zowel installateur als gebruiker: de nieuwe ergonomische tweedelige behuizing met antislip greep, het innovatieve X-CONTACT®, waardoor tot 50% minder krachtinspanning nodig is, en de nieuwe eenvoudige manier
van aansluiten.

Ergonomie heroverwogen

Je kunt aan de vorm zien, dat ze perfect in de hand liggen en precies zo zijn gevormd, dat hun ontwerp iedere handgreep simpelweg perfect ondersteunt. Dat voelt goed aan en biedt in het gebruik een echte plus aan veiligheid.

Comfortabele montage

Het montageproces is bij de optimalisatie van de PowerTOP® Xtra familie verder geperfectioneerd. Het resultaat: beduidend kortere montagetijden, eenvoudige handeling en minimaal gebruik van gereedschap.
Beproefde eigenschappen zoals het zelfvindende schroefdraad van de behuizing, de vergrendeling en de wartel ronden het montagecomfort af.

Aansluiting met ErgoCONTACT®

Eenvoudig in gebruik, ergonomisch verantwoorde houding, veilige installatie en daardoor tijdbesparing bij de montage – dat zijn in het kort de kenmerken, waarmee ErgoCONTACT® nieuwe maatstaven in de installatie-techniek zet. Het doorslag-gevende ergonomische voordeel ligt erin, dat de schroevendraaier niet vanaf de zijkant, maar recht vanachter wordt aangezet.

Aansluiting met SAFECONTACT

PowerTOP® Xtra in de versie PowerTOP® Xtra S is uitgerust met de snijklemtechniek SafeCONTACT, de schroefloze aansluittechniek voor contactstoppen en kop-pelcontactstoppen. Omdat strippen of voorbehandelen van de aders niet nodig is, bespaart men meer dan de helft van de gebruikelijke aansluittijd.

X-CONTACT® in de gehele PowerTOP® Xtra familie!

Met X-CONTACT® heeft MENNEKES een volledig nieuwe contactbusoplossing ontwikkeld, waarbij tot 50% minder krachtinspanning nodig is bij het steken en trekken. Naast de 63 A en 125 A uitvoeringen zijn nu ook de 16 A en 32 A uitvoeringen uitgerust met de X-CONTACT®-technologie.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl