Megaline: de nieuwe serie semi modulaire UPS-systemen van Legrand

juni 8, 2017

De Megaline (rack) is het nieuwe type UPS waarmee Legrand haar bestaande assortiment uitbreid. Het semi modulaire ontwerp is een ideale oplossing voor zeer kritische toepassingen, zoals productieomgevingen en serverruimtes. Deze UPS maakt de interventietijd bij een storing fundamenteel korter. De UPS geeft duidelijk aan waar de storing precies heeft plaatsgevonden. Hierna kan de betrokken printplaat eenvoudig vervangen worden. Snel en gemakkelijk en dus lagere down time van het systeem.

De Megaline is een uniek 1 fase semi modulair systeem, waardoor een hoge betrouwbaarheid gecombineerd wordt met een lage MTTR. Deze UPS is leverbaar als tower en rack model. En geschikt voor besturing en beheer op afstand.

De Megaline rack kan ingebouwd worden in een 19” datakast. De online dubbele conversietechnologie zorgt voor een continuïteit in spanning en filtert deze. De UPS is geschikt voor 1-fase installaties en is standaard voorzien van een RS-232 poort. De autonomie kan worden uitgebreid door middel van losse batterijkasten. Een ‘backfeed’ beveiliging voorkomt dat de spanning terugloopt en voorkomt dus ook potentieel gevaarlijke situaties. Een andere veiligheidsfunctie ten slotte is de EPO (Emergency Power Off) noodstop, die er voor zorgt dat de installatie bij een noodstop onmiddellijk spanningsloos wordt gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl/ups

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl