Met Maxos fusion bent u klaar voor de toekomst

De nieuwe standaard in draagprofielen

juni 26, 2017

Dankzij de 13 aders in dit nieuwe draagprofiel kunt u naast LED-armaturen voortaan ook andere systemen zoals sensoren, rookmelders en luidsprekers van stroom voorzien. U kunt slimme (IoT) systemen toevoegen wanneer u wilt en daarmee bent u met Maxos fusion klaar voor de toekomst.

De LED-armaturen kunnen flexibel op het draagprofiel gemonteerd worden. U bepaalt zelf de plaats en het aantal LED-armaturen op de lichtlijn. Door de specifiek voor industrie en retail ontwikkelde optieken schijnt het licht enkel daar waar het nodig is. De combinatie van LED-technologie, specifieke optieken en het flexibele aantal armaturen levert een aanzienlijke energiebesparing op.

Hoe ‘slim’ wilt u uw verlichting hebben?

U maakt een ‘slim’ magazijn door het flexibele LED-lichtlijnsysteem te combineren met sensoren. Pas de verlichting aan op de activiteiten in uw magazijn met de bijbehorende afstandsbediening. Het licht brandt alleen waar en wanneer dat nodig is, zodat u ook nog eens maximaal op uw energiekosten bespaart.

Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/maxosfusion

Direct naar de webshop

Bekijk hieronder hoe installateur Arno Papen als eerste in Nederland het Maxos fusion lichtlijnsysteem installeert.

Maxos fusion kilometerrace

Doe mee en bezoek de race van Monte Carlo in 2018

Bepaal je doel en race naar de finish! Wij dagen jou als installateur uit om deel te nemen aan de Maxos fusion kilometerrace. Je kan drie afstanden afleggen: 1, 2.5 of 5 kilometer. Per afstand maak je kans op spectaculaire prijzen. De hoofdprijs; een trip naar de race van Monte Carlo! Lukt het jou meer dan 5 kilometer te installeren, dan ben jij er bij!  Geen tijd meer om te verliezen; Stap in je bus en start met het verLEDden van magazijnhallen en winkelruimtes.

Lees meer op: www.philips.nl/kilometerrace

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl