Makkelijker panelen bouwen

september 11, 2017

Aansluitklemmen van Omron met Push-In Plus-technologie helpen bij het vereenvoudigen van de bedrading in uw besturingspaneel.

Eenvoudig aan te brengen: het gebruik van onze aansluitklemmen met Push-In Plus-technologie is eenvoudiger dan het aansluiten van een hoofdtelefoon.

Stevige bevestiging: hoewel er minder insteekkracht vereist is, zijn de draden stevig bevestigd. Met onze geavanceerde ontwerp- en productietechnieken hebben we een veer geproduceerd die een lage insteekkracht combineert met een hoge uittrekkracht.

Werken met beide handen: het mechanisme van de aansluiting is zodanig ontworpen dat het een schroevendraaier vasthoudt, zodat u de draden met beide handen in het ingangspunt aan de voorkant kunt steken.

Geschikt voor bedrading met samengeslagen draden: het is mogelijk om draden met adereindhulzen (ferrules) in te steken, maar ook massieve en samengeslagen draden.

De kabelingangen van de door onszelf ontwikkelde klemmenblokken met Push-In Plus-technologie bevinden zich allemaal aan de voorkant. Dit maakt het aansluiten van draden eenvoudig.

industrial.omron.nl/panelbuilding

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl