Machinebeheer op afstand voor meer inzicht en controle

Machinebeheer op afstand voor meer inzicht en controle

juni 3, 2020

Machinebeheer op afstand is nu eenvoudiger dan ooit met EcoStruxure Machine Advisor. EcoStruxure Machine Advisor is een open en digitaal platform waarmee machinebouwers machines op afstand kunnen beheren, machineprestaties kunnen visualiseren en bewaken en machines op afstand kunnen programmeren. Ongeacht het merk en type besturing en componenten.

Met deze dienst ondersteunt Schneider Electric machinebouwers om meer efficiëntie en inzicht uit hun machines te halen. EcoStruxure Machine Advisor maakt het mogelijk om machinegegevens en -prestaties om te zetten in relevante inzichten en deze inzichten te vertalen naar actiegerichte besluitvorming. Dit opent de mogelijkheid voor machinebouwers om nieuwe diensten bij hun machines of installaties aan te bieden op het gebied van beheer, support en voorspellend onderhoud.

De voordelen van machinebeheer op afstand

  • Altijd en overal verbonden met uw machines, ongeacht de locatie
  • Verzamel en analyseer machinegegevens en houdt real-time zicht op activiteiten zoals beheer en onderhoud
  • Visualiseer en bewaak machineprestaties, -beschikbaarheid en uitvoerkwaliteit met overzichtelijke dashboards
  • Verhelp storingen en programmeer machines op afstand

Visualiseer en bewaak de gegevens en prestaties van uw machines

Volg machines en plan activiteiten

Machinebouwers kunnen de locatie van al hun machines op alle productielocaties wereldwijd visualiseren, met real-time toegang tot documentatie en geschiedenis zoals stuklijsten, handleidingen, en onderhoudslogboeken. Aan de hand van een logboek houden gebruikers real-time zicht op activiteiten, het beheer en onderhoud van elke individuele machine.

Bewaak machineprestaties met individuele dashboards

De op de cloud gebaseerde softwaretools stellen machinebouwers in staat om gedurende de gehele levenscyclus machinegegevens te verzamelen en machineprestaties te visualiseren met behulp van individuele dashboards. Met een analyse van Overall Equipment Effectiveness (OEE), widgets voor inzicht in machineprestaties en andere trends, en gepersonaliseerde dashboards om de machinebeschikbaarheid en uitvoerkwaliteit te bewaken en controleren.

Los problemen op en repareer machines op afstand

Door Machine Advisor in samenwerking met Secure Connect Advisor en Augmented Operator Advisor te gebruiken kan er functionaliteit worden toegevoegd waardoor machines programmeren en storingen verhelpen gebeurt op afstand. Deze functionaliteit, genaamd Fix, biedt externe toegang tot de technische software in de cloud waardoor servicemedewerkers “software-as-a-service” kunnen gebruiken en hiermee altijd de juiste versie en bibliotheken bij de hand hebben. Onderhoud wordt vereenvoudigd door middel van de beschikbaarheid van contextuele informatie en stap-voor-stap procedures. Door gebruik te maken van Augmented Reality kunnen operators de actuele gegevens gecombineerd met virtuele objecten op een kast, machine of plant plaatsen.

Vereenvoudig onderhoud met behulp van Augmented Reality

Ervaar het gemak van machinebeheer op afstand: start 90 dagen gratis trial

Wilt u meteen aan de slag? Maak direct gebruik van de EcoStruxure Machine Advisor 90 dagen gratis trial en breng vandaag nog uw eerste machine naar de cloud. Ontdek geheel vrijblijvend het gemak van alle functionaliteiten van dit digitale platform: monitor uw machines op afstand, verzamel en analyseer machinegegevens, visualiseer en bewaak machineprestaties en maak gebruik van een reeks praktische tools om uw machines op afstand te beheren en te repareren.

Start 90 dagen gratis trial

Maximaal profiteren van machinedata

EcoStruxure Machine Advisor is onderdeel van de module Apps, Analytics & Services, een portfolio van diensten binnen de Schneider Electric architectuur EcoStruxure Machine. EcoStruxure is een open systeemarchitectuur en is opgebouwd uit drie niveaus: verbonden producten, controle- en beheersoftware (edge control) en apps, analytics en services. De verschillende functionaliteiten binnen het EcoStruxure platform hebben één ding gemeen: door IT en OT te verbinden profiteren machinebouwers maximaal van beschikbare machinedata.

Lees meer

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl