Maatregelen Koninklijke Oosterberg m.b.t. Corona

maart 16, 2020

Naar aanleiding van de laatste aanvullende maatregelen over het Corona-virus vanuit het kabinet/RIVM willen wij u graag informeren over hoe wij binnen Koninklijke Oosterberg hiermee omgaan.
We willen alles zo spoedig mogelijk in het werk stellen om u als klant, maar ook onze leveranciers en medewerkers vitaal te houden om hier zo goed mogelijk doorheen te komen.

Wij hebben de volgende maatregelen hiervoor genomen*:
• Onze leveringen zullen gewoon doorgaan. Onze chauffeurs hebben we dringend verzocht de vereiste hygiëne –en contactmaatregelen te handhaven.
• We ontvangen vanaf heden geen bezoek meer van toeleveranciers. Geplande afspraken worden uitgesteld.
• De balie blijft geopend, maar verzoeken we persoonlijk contact te mijden en een gepaste afstand van 1,5 meter te hanteren. Afhaalorders aan de balie worden netjes op de balie klaargezet, zodat de klant deze zelf kan pakken.
• Alle vertegenwoordigers van Oosterberg werken vanaf heden vanuit huis. Geplande afspraken zullen worden verzet naar een later tijdstip of proberen we op een andere interactieve wijze voort te zetten. De vertegenwoordigers zijn mobiel bereikbaar voor al uw vragen.
• Op de vestigingen is een minimale bezetting aanwezig.
• Wij verzoeken u uitsluitend goederen op te halen of af te leveren van goederen op een van onze vestigingen , hoofdkantoor of distributiecentrum wanneer u in goede gezondheid bent.

We leven enorm mee met al degenen die getroffen zijn in welke vorm dan ook door het Corona virus. Daarnaast hebben wij veel respect voor alle betrokkenen in de vitale beroepen die er keihard aan werken dit virus onder controle te houden.

*De situatie kan van dag tot dag veranderen. Wij proberen u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de bescherming van uw werknemers, wat te doen in geval van besmetting of financiële consequenties van de coronavirus uitbraak? Techniek Nederland geeft antwoord op de veelgestelde vragen op hun website. 

Terug naar Corona
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl