Maak kennis met de nieuwe LED Floodlight Performer

oktober 4, 2017

Voor het aanstralen van gebouwen komt OPPLE Lighting met een uitbreiding, de high output LED Floodlight Performer. Eerdere types (Floodlight Ecomax) hebben al bewezen robuust en zeer efficiënt te zijn in vergelijking met traditionele halogeen of HID lampen. De serie LED Floodlight Performer is verkrijgbaar in 90W, 125W en 160W en met een LICHTOPBRENGST tot wel 20.000 lumen is er voor elk project een geschikte floodlight te vinden.

De nieuwe Floodlight Performer onderscheidt zich door een efficiënte koeling, die zorgt voor optimale warmteafvoer, waardoor een langere levensduur en betere prestaties worden gewaarborgd. Het armatuur heeft een efficiency van 125 lm/W en een levensduur van 70.000 uur (L70) – dus installeren en u heeft er voorlopig geen onderhoud meer aan.

De LED Floodlight Performer is leverbaar in twee bundels: asymmetrisch (55°x115°) en een symmetrisch brede bundel (100°). Door de smalle, stijlvolle en discrete vormgeving kan het armatuur geplaatst worden in elke architectonisch verantwoorde buitenapplicatie. Weg met vervelende clips, het armatuur is slank van vormgeving en toch robuust en waterproof (IP65 en IK08). Door gebruik te maken van OPPLE accessoires kan het armatuur in diverse applicaties worden toegepast. Een nieuwe accessoire is de sensor die beschikbaar is voor de LED Floodlight Ecomax.

De complete LED Floodlight range is verkrijgbaar in 10W en 20W in zwart en wit, 30W, 50W, 70W en nu ook in 90W, 125W en 160W.

Meer informatie vindt u op: www.opple.com

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl