Gewoon smart

Gewoon LUXOR: het Smart Home-systeem LUXORliving

september 1, 2018

LUXORliving is het eenvoudige Smart Home-systeem van Theben, dat alles biedt wat eengezinswoningen gezelliger maakt – en uitschakelt wat niemand gebruikt. Licht aan – Licht uit, dimmen, verwarming regelen en jaloezie aansturen. Daarom gaat het. LUXORliving kan zo eenvoudig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen worden dat men daarvoor geen systeemintegrator hoeft te zijn – maar kan zijn. Gewoon klasse. Gewoon LUXORliving.

 

LUXORplay is de app voor de comfortabele, betrouwbare en tevens supereenvoudige bediening van LUXORliving via smartphone, tablet of Windows-pc. LUXORplug is de eenvoudige ingebruiknamesoftware van Theben. Op Windows gebaseerd – snel, betrouwbaar en ongecompliceerd.

 


Wie nu bouwt of renoveert, kan LUXORliving het beste al meenemen in de planning. Met het Smart Home-systeem kunnen eengezinswoningen en appartementen eenvoudig worden geregeld en ontstaat een prettig klimaat bij u thuis of een aangenaam werkklimaat in kantoren en praktijken. Daarnaast biedt LUXORliving uitstekende voorwaarden en mogelijkheden om energie te besparen.

LUXORliving in de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl