Legrand UPS Keor Multiplug

februari 18, 2019

Niets zo vervelend als het wifii-netwerk dat het laat afweten door een plotselinge stroomstoring. Of je betalingstransactie aan de kassa in de supermarkt of in de online webshop mislukt om dezelfde reden. Door gebruik te maken van de Keor Multiplug, de nieuwe UPS van Legrand, behoort dit definitief tot het verleden.

Legrand Nederland biedt deze multi-outlet UPS aan in vermogens van 600 VA en 800 VA inclusief contactdoos met randaarde. Deze versie is ideaal voor toepassing thuis, in home offices, winkels en hotels. De Keor Multiplug is een ‘Line interactive’ UPS. Dit houdt in dat deze niet alleen reageert bij spanningswegval, maar ook bij een spanningsdip.

De Keor Multiplug schakelt automatisch in wanneer de netspanning uitvalt en ook als er een spanningsdip is, door gebruik te maken van een automatische spanningsregeling. Zodra de netspanning terugkeert schakelt de UPS automatisch weer uit en laad automatisch de batterijen weer op. Hierdoor wordt een veilige en hoogkwalitatieve energietoevoer garandeert voor een feilloze werking van de modem, router, smart TV, het home entertainment system en kassa’s. Daarnaast zorgt de UPS voor een volledige beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en piekspanning.  De zekering in het toestel kan eenvoudig vervangen worden. LED-indicatoren geven duidelijk aan of de UPS aan of uit staat. Deze UPS is extra uitgerust met een USB-oplader voor smartphone of tablet.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl