Legrand Nederland breidt assortiment laagspanning verdeelkasten uit met XL³-S

maart 7, 2018

De nieuwe XL³-S is een serie schakel- en verdeelinrichtingen van Legrand, die bij een grote meerderheid van de installaties, zonder specifieke technische voorwaarden, toegepast kunnen worden.

“Met deze nieuwe range bieden we basic laagspanning verdeelkasten aan met minder functionaliteiten,” aldus Dimitri Van Den Heuvel, product manager bij Legrand. “In vele gevallen is het niet nodig om bijvoorbeeld het paneel te bouwen volgens een scheidingsvorm 2 of hoger, of om vermogensapparaten te voorzien in uitrijdbare versie of met achteraansluitingen. De S in XL³-S staat dan wel voor standaard, maar het betekent niet dat deze kasten minderwaardig zijn aan de premium modellen binnen het XL³ assortiment. Het zijn kasten met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.”

Het XL³-S assortiment bestaat uit drie types en wordt in twee fases gelanceerd. Momenteel zijn dit de XL³-S 160 en XL³-S 630 leverbaar. Later volgt dan nog de XL³-S 4000 voor toepassing in grote utiliteitsprojecten en industriële installaties. De nieuwe verdeelborden voldoen natuurlijk aan de internationale norm IEC 61439.

www.legrandservices.nl

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl