Legrand lanceert nieuw assortiment PDU's

mei 15, 2017

Met de nieuwe Power Distribution Units (PDU) verruimt Legrand Nederland het assortiment met meerdere functies. Niet alleen wordt een heel breed bereik afgedekt, met het Cord Locking System introduceert de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur bovendien een exclusieve innovatie.

Het programma bestaat uit uitvoeringen voor verschillende toepassingsgebieden. De hele kleine 10” (3 referentienummers) is er voor installaties op plaatsen waar het aantal IT-aansluitpunten beperkt is, zoals bijvoorbeeld het kantoor aan huis of een kleine winkel. De standaard 19” PDU’s (26 referentienummers) zijn geschikt voor horizontale en verticale montage. Zeer ideaal voor gebruik in patch- en serverruimtes voor voeding en waar installatiegemak belangrijk is.

Voor verticale installatie in een datakast zijn er tot 20 aansluitingen in één PDU beschikbaar in de Zero-U oplossing. Deze zijn ook geschikt voor datacenters waar een betrouwbare stroomdistributie cruciaal is. Schroefloze montage en 330° draaibare kabels zijn belangrijke pluspunten, die de gebruiksvriendelijkheid en de oriëntatie in de kast ten goede komen.

Kenmerken

  • Het Cord Locking System voorkomt dat stekkers per ongeluk uitgetrokken worden.
  • Bewuste ontgrendeling van de stekker via een daarvoor aanwezige oranje knop.
  • Vervangen van de overspanningbeveiliging onder het afschakelen van de spanning d.m.v. Hot Swap technologie.
  • Geschikt voor 1 en 3 fase systemen, 16 en 32 Ampère.
  • Voorzien van kleurcoderingen voor redundant gebruik.
  • Maatwerkoplossingen beschikbaar op aanvraag.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl