Legrand introduceert Keor HPE

KEOR HPE: NIEUWE, CONVENTIONELE 3-FASE UPS-SYSTEMEN

januari 10, 2017

Het ontwerp van de Keor HPE zorgt voor een gereduceerde TCO (Total Cost of Ownership), door het toepassen van een efficiënte dubbele conversie. Het resultaat is een efficiëntie die kan variëren van 96% tot 99%, bij een power factor van 1. Voor een verdere verlaging van de TCO is de Keor HPE uitgerust met een batterijmanagementsysteem. Dit houdt de batterijen in optimale conditie, bijvoorbeeld door de automatische instelling van de laadstroom.

Compact
Met alle kritische componenten die bereikbaar zijn aan de voorzijde en dankzij het geïntegreerde koelsysteem aan de bovenzijde, neemt de compacte Keor HPE weinig ruimte in beslag. De UPS, zonder interne batterijen, kan tegen een muur geplaatst worden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De Keor HPE’s met een vermogen tot 80 kVA kunnen worden voorzien van interne batterijen, waardoor een additioneel batterijrack niet noodzakelijk is. Deze batterijen kunnen door het uitschuiven van kantelbare batterijlades aan de rechterzijde eenvoudig gewisseld worden.

Communicatie
Alle communicatiepoorten bevinden zich in de interne deur en zijn geschikt voor de meest voorkomende protocollen, zoals RS232-USB (standaard) ModBus-RTU by RS485, ModBus TCP/IP en SNMP by Ethernet. Daarnaast is de UPS voorzien van droge contacten en een zeer gebruiksvriendelijk display.

Redundantie
De Keor HPE kan tot zes keer parallel geschakeld worden, waardoor het vermogen uit te breiden is naar maximaal 6 x 200 kVA. Door middel van de synchronisatieset kunnen bovendien meerdere series van parallel geschakelde UPS-systemen gesynchroniseerd worden. Het resultaat is een zeer betrouwbare installatie.

Toepassingen
De Keor HPE is beschikbaar vanaf januari 2017, in vermogens variërend van 60 tot 200 kVA. De hoge efficiëntie, de power factor van 1, de compacte opstelling en de dual input maken deze UPS zeer geschikt voor kleine tot middelgrote datacenters, netwerken en telecommunicatie. Maar ook gebruik in de zorg en bij vele andere toepassingen waar een continue stroomvoorziening van “levensbelang” is, behoren tot de mogelijkheden.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl