Legrand en installateur samen voor energiebesparing

juni 2, 2020

Energie wordt steeds schaarser, het belang van efficiënt energieverbruik groeit flink. Ken je gebruik, oftewel ‘meten is weten’, dat is tegenwoordig essentieel. Legrand, jouw partner in projecten, denkt mee met de installateur en adviseert hem over de vele mogelijkheden op gebied van energiebesparing en het monitoren en controleren van het verbruik.

Energiemonitoring

De noodzaak van energiebesparing is diep in onze maatschappij doorgedrongen. Van grote bedrijven tot de particuliere woning, overal wordt zuiniger dan ooit omgegaan met energie. Het monitoren van het energieverbruik is daarin stap één. Maar daarna volgt een minstens zo belangrijke actie: supervisie. Oftewel, het van afstand controle hebben over de schakel- en verdeelinrichting in een bedrijf of woning.

Nieuw van Legrand op dit gebied zijn de verbeterde modulaire EMDX³ kWh-meters. Naast het energieverbruik meten deze onder meer spanning, stroomsterkte, arbeidsfactor en frequentie. Deze verbeterde serie heeft o.a. een kwalitatief display en verbeterde technische specificaties zoals een dubbele teller.

Advies

Legrand geeft installateurs advies en voorlichting over dit innovatieve product en over alle andere oplossingen voor energiebesparing, monitoring en controle. Wat past het best bij welk project? Voor de installateur soms lastig te bepalen, de specialisten van Legrand denken graag actief mee en kunnen hem zo optimaal bijstaan.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl