Lednovate - Linea Serie

mei 4, 2018

Na een intensief ontwikkelingstraject heeft het Nederlandse bedrijf Lednovate vorig jaar de Linea Serie geïntroduceerd.

Dit modulaire lijn-verlichtingssysteem is compleet opgebouwd uit aluminium, waarbij zowel de draagrail alsmede de licht-modules hierdoor een zeer solide en betrouwbaar lijn-verlichtingssysteem vormen. Een geoptimaliseerde warmtehuishouding met lage ledbelasting zorgen voor een levensduur van meer dan 135.000 branduren en een systeem-efficiëntie van 150 lumen / Watt. De Linea Serie staat garant voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een zeer concurrerende prijs.

Snelmontage-lichtlijnsysteem

De Linea Serie wordt projectmatig compleet voorgemonteerd geleverd. Door deze project specifieke service kunnen montage tijden met 50% gereduceerd worden. Tevens is er ook de mogelijkheid om de complete installatie van de verlichting door Lednovate te laten verzorgen.

Kenmerken Linea Serie

• 150 lumen / Watt systeem-efficiëntie
• Standaard/1-10V/DALI-dimbaar
• L70/B10 135.000 branduren
• Standaard 7-aderig uitgevoerd
• Diverse uitstralingshoeken beschikbaar
• Compleet opgebouwd uit aluminium
• Nederlands fabricaat

Innoverend in LED-technologie

Lednovate is een volledig Nederlandse fabrikant van hoogwaardige ledverlichtingsarmaturen voor de industrie, retail, sport en openbare verlichting. Tegen de trend in hebben zij de stap genomen om niet alleen de ontwikkeling, maar ook de volledige productie van het assortiment in Nederland uit te voeren. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij, naast de hoogst haalbare kwaliteit, ook een optimale service en garantie kunnen waarborgen. De armaturen van Lednovate zijn uniek qua prestaties, levensduur en hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Heeft u een verlichtingsproject? Neem contact op met uw dichtsbijzijnde Oosterberg vestiging en laat u verrassen door de Linea Serie.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl