Lednovate - Linea Serie

januari 21, 2020

De Linea Serie is een in Nederland geproduceerd lichtlijnsysteem van extreem hoge kwaliteit. Van draagrail tot printplaat, de Linea Serie is het enige lichtlijnsysteem welke compleet uit aluminium vervaardigd wordt.

Warmtehuishouding

Hoe koeler de leds en transformator in een ledarmatuur,hoe langer de levensduur van deze componenten. Een led zet nog steeds energie om in warmte en kan temperaturen bereiken van boven de 100°C. Hoe meer warmteontwikkeling, hoe eerder de led zijn initiëe lichtsterkte verliest en hoe korter zijn levensduur. Een goed thermisch ontwerp van een armatuur zorgt ervoor dat de led en transformator de ontwikkelde warmte snel kunnen afvoeren. Hierdoor blijven de componenten voldoende koel waardoor ze hun initiëe prestaties beter vast kunnen houden. Een goed thermisch ontwerp kent een combinatie van voldoende koelcapaciteit met de juiste materiaalkeuzes. Aluminium geleidt warmte bijvoorbeeld 5x beter dan staal en 800x beter dan kunststof.

Optimaal thermisch ontwerp

Doordat de Linea Serie compleet uit aluminium is vervaardigd blijven de leds en transformator een stuk koeler dan bij marktconforme lichtlijnsystemen welke grotendeels uit plaatstaal vervaardigd worden. De leds en transformator worden hierdoor een stuk minder belast wat ten goede komt aan de prestaties en levensduur van deze componenten. De Linea Serie behoudt hierdoor zijn initiële lichtopbrengst een stuk beter en heeft een levensduur van 2 à 3 keer hoger dan marktconforme lijnverlichtingsarmaturen.

  • Nederlands fabricaat met 7 jaar garantie
  • Levensduur L70B10 135.000 branduren
  • Compleet vervaardigd uit aluminium
  • Simpel gereedschapsloos plug-in systeem
  • Montage uitvoerbaar door slechts 1 persoon
Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl