Lednovate - Linea serie

november 8, 2018

De Linea Serie is een in Nederland geproduceerd LED lijn-verlichtingssysteem van extreem hoge kwaliteit. Het complete systeem is opgebouwd uit aluminium, waarbij zowel de draagrail alsmede de licht-modules hierdoor een zeer solide en betrouwbaar lijnverlichtingssysteem vormen. Een geoptimaliseerde warmtehuishouding met lage led-belasting zorgen voor een levensduur van meer dan 135.000 branduren en een systeem-efficiƫntie van 150 lumen / Watt.

Halveer uw installatietijd!

De Linea Serie wordt fabrieksaf volledig voorgemonteerd aangeleverd. Materialen hoeven niet uitgepakt te worden en de armaturen zijn met een eenvoudige gereedschapsloze handeling te koppelen. Dit resulteert in een 50% besparing op tijd en installatiekosten. Uw verlichtingsproject is in no time afgerond.

Lednovate, Innoverend in ledtechnologie

Lednovate is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige ledverlichtingsarmaturen voor de industriƫle markt. De ledverlichtingsoplossingen van Lednovate zijn technologisch vernieuwend, innovatief en bieden superieure prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door het constant inspelen op de behoefte van de markt, streeft Lednovate erna om haar gebruikers voortdurend te voorzien van de nieuwste en meest innoverende ledverlichtingstechnologie.

Heeft u een verlichtingsproject? Neem contact op met uw dicht bij zijnde Oosterberg vestiging en laat uw verassen door de verlichtingsoplossingen van Lednovate.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl