LED Waterproof Performer Bluetooth Low Energy

februari 15, 2021

De waterdichte armaturen van OPPLE zijn er in veel varianten. Van een basic versie met een scherpe prijs tot een Performer versie met veel specificaties. Ze hebben allemaal een sealed-for-life concept en doorvoerbedrading voor een eenvoudige installatie. De meest geavanceerde versie is de Smart Waterproof op basis van Bluetooth Low Energy.

Het Smart lighting systeem is een eenvoudig te installeren en bedienen, draadloos, slim (“SMART”) lichtsturingssysteem. OPPLE Smart Waterproof armaturen kunnen worden ingesteld op specifieke dimniveaus per armatuur. Deze worden bestuurd door de slimme OPPLE aan- en afwezigheidssensor, om een ​​optimale energiebesparing te bereiken, doordat verlichtingsgebieden zonder activiteit aan de minimale veiligheidseisen blijven voldoen. Gebieden waar veel beweging is, zijn helder en goed verlicht.

Bovendien detecteren de slimme OPPLE sensoren daglicht en moduleren de lichtopbrengst van elk slim armatuur zodanig, dat op elk moment van de dag dezelfde verlichtingsniveaus gegarandeerd worden. Daardoor worden zowel zichtbaarheid als energiebesparingen verbeterd.

Plug en play

Ons draadloze systeem vereist geen extra bedrading, fittingen, gateways, servers of controllers. Het is zeer eenvoudig te installeren en bedienen, waardoor op installatie kosten wordt bespaard: gewoon plug & play.

Voor meer informatie over LED Waterproof Performer, raadpleeg onze website of vraag advies aan een van onze account managers.

Bestel hier

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl