LED Schakelkastverlichting

juni 8, 2020

Goede verlichting in de schakelkast zorgt voor veilig en comfortabel werken. Finder biedt met de nieuwe Serie 7L LED-verlichting, de perfecte oplossing. Met de “2 in 1” magneetbevestiging is de nieuwe Serie 7L bovendien praktisch in het gebruik.

De vormgeving is ontwikkeld in samenwerking met de Minelli Fossati design studio en heeft geresulteerd in een product van opmerkelijke stijl, elegantie en functionaliteit. Met de handige magneetbevestiging zijn de LED- lampen snel te installeren op magnetische oppervlakken. Installatie op niet-magnetische oppervlakken is mogelijk met de meegeleverde metalen beugels. In beide gevallen is de lamp met de geïntegreerde handgreep makkelijk los te nemen om daar waar nodig in de schakelkast bij te schijnen.

De LED-lampen hebben een stralingshoek van 120° en een koel wit licht van 5000 K met een laag energieverbruik. Aansluiten gaat via push-in of stekkerverbinding naar keuze bij één enkele lamp. Meervoudige aansluiting tot maximaal zeven lampen gaat via stekkerverbinding. De aansluitstekker wordt standaard meegeleverd, de contrastekker voor doorverbinden kan men apart bestellen.

Leverbaar zijn 110…240 VAC/DC uitvoeringen van 600 lumen met AAN/UIT schakelaar of ingebouwde bewegingsmelder.
Op termijn zijn er ook 12…48 VAC/DC uitvoeringen verkrijgbaar en 1200 lumen uitvoeringen.

Meer informatie

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl