LED Floodlight EcoMax G2

januari 2, 2020

De OPPLE LED Flood EcoMax is een aanwinst voor de markt van betaalbare schijnwerpers. Het is vanaf de eerste schetsen ontworpen als LED-armatuur. Daarom is het beschermende gehard-glas niet voorzien van opdringerige clips maar van een naadloos-gelijmde, waterdichte behuizing. Weg met de volumineuze armaturen met grote clips en losse glasplaten, er hoeven immers geen lampen meer vervangen te worden!

De gegoten aluminium behuizing fungeert als een effectieve heat-sink, wat in het ontwerp is benadrukt door subtiele golfvormige koelvinnen. SamenĀ  met de verfijnde print aan de binnenzijde van het glas, maakt dit de Opple LED Flood EcoMax tot een topontwerp dat nog niet eerder op de marktĀ  verschenen is.

Accessoires

De verkrijgbare accessoires, zoals een daglichtsensor, beugels en een grondpin zorgen voor een brede inzetbaarheid van de Floodlights.

Met de Opple LED Flood EcoMax heeft u nu een bijzonder LED-product voor een eerlijke prijs, een mooi design, sealed for life en een hoge efficiency. Dit voldoet volledig aan de waarden die Opple Lighting stelt: kwalitatief uitstekende producten, tegen een scherpe concurrerende prijs. Samen met onze partners staan wij altijd klaar om u de beste service te verlenen.

Direct bestellen

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl