Led dimmer van Berker vernieuwd

maart 13, 2017

Steeds zuinigere en betere led-techniek zorgt voor razendsnelle ontwikkelingen in de verlichtingsbranche. Dit is een goede ontwikkeling, maar levert ook de nodige uitdagingen op. Hoe kun je deze nieuwe lampen goed en zonder flikkeringen dimmen? Oftewel welke dimmer is nu geschikt voor welke lampen?

Om deze keuze makkelijker te maken heeft Hager in zijn portfolio van draaidimmer-elementen een dimmer aangepast zodat deze feilloos werkt met 230 V dimbare led- en spaarlampen. Het gaat om de Berker-inbouwdimmer met artikelnummer 2873. Deze was altijd al geschikt voor 230 V gloei- en halogeenlampen en conventionele trafo’s. Vanaf nu kan deze dimmer ook gebruikt worden voor led- en spaarlampen met een vermogen van 3 tot 100 W.

Handige support met de Berker Designer-app

Wil je als installateur een inspirerende presentatie kunnen geven over de mogelijkheden van Berker? Download dan de Berker Designer-app. Hiermee heb je een fraai overzicht van alle verschillende Berker designs altijd en overal bij de hand. Je kunt hiermee bijvoorbeeld schakelaars configureren en de resultaten op 3D bekijken. Vanzelfsprekend is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Direct naar de webshop

 

 

 

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl