LCS³: nieuwe generatie bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

maart 19, 2019

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS³ een compleet assortiment bekabelingsoplossingen. Met dit aanbod in koper- en glasvezelsystemen beantwoordt Legrand aan de groei van datavolumes in gebouwen, aan de verveelvoudiging van het aantal netwerken en aan hogere netwerksnelheden.

LCS³ biedt netwerken meer prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie aan. Naast een compleet aanbod in RJ45 connectoren van Category5e tot en met Category8 en nog betere glasvezel connectoren (met een snelheid tot 100 Gbit/s), brengt LCS³ modulariteit met panelen, die koper en glasvezel kunnen combineren en die het aantal connectiepunten in de kast vergroot. Tegelijkertijd laten de nieuwe serverracks een optimalisatie van energie distributie toe met een nieuwe serie PDU’s.

De installatie en het onderhoud zijn vereenvoudigd, dankzij de toolless montage van de RJ45 connectoren en het nieuwe vergrendelingsysteem van de cassettes met automatische extractie. LCS³ bevat talloze innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of de nieuwe kabellasser voor glasvezel connectoren. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn bovendien PoE+ gecertificeerd en PoE++ ready.

Meer informatie

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl