LCS³: bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

december 16, 2019

Met LCS³ biedt Legrand een compleet assortiment aan bekabelingsoplossingen voor alle typen installaties van klein naar groot. Met dit aanbod in koper- en glasvezelsystemen wordt beantwoordt aan de continue groei van datavolumes in gebouwen, aan de verveelvoudiging van het aantal netwerken en aan de behoefte aan hogere netwerksnelheden.

LCS³ biedt netwerken meer prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie aan. LCS3 omvat een compleet aanbod in RJ45 connectoren van Category5e tot en met Category8 en nog betere glasvezel connectoren (met een snelheid tot 100 Gbit/s).

Daarnaast zijn de panelen van LCS3 flexibel en modulair, dat maakt het mogelijk om koper en glasvezel te kunnen combineren en het aantal connectiepunten in de kast te vergroten. Tegelijkertijd laten de nieuwe serverracks een optimalisatie van energie distributie toe met een nieuwe serie PDU’s. De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig, dankzij de toolless montage van de RJ45 connectoren en het vernuftige vergrendelingsysteem van de cassettes met automatische extractie. LCS³ bevat talloze innovaties, zoals de modulaire cassettesystemen. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn bovendien PoE+ gecertificeerd en PoE++ ready. Met LCS3 is uw netwerk klaar voor de toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl