Koop Schneider Electric en maak kans op kaarten voor PSG-Nice

september 21, 2021

De transfer van de eeuw heeft afgelopen zomer plaatsgevonden. Wie had gedacht dat Lionel Messi naar PSG zou verkassen, die loyale speler van FC Barcelona. Maar wanneer hij het aandurft, durf jij het toch ook om jouw toptransfer te maken? Koop t/m 7 november schakelmateriaal van Schneider Electric en maak kans op 2 kaarten voor PSG op 1 december, incl. 2 hotelovernachtingen.

Ben jij de volgende met een toptransfer? Ontdek het schakelmateriaal van Schneider Electric, zowel voor binnen als voor buiten, met vele functionaliteiten en verschillende designs en kleuren.

Schneider Electric Schakelmateriaal

Schakelmateriaal is een essentieel onderdeel van iedere woning. Wit is de standaard kleur, maar steeds vaker zien we dat schakelmateriaal in het interieurontwerp wordt meegenomen. Schneider Electric levert schakelmateriaal met verschillende functionaliteiten, in verschillende kleuren en designs. Denk aan wandcontactdozen met aparte USBpoorten, dimmers, raambediening, 3 standen schakelaar, bewegingssensoren, schemerschakelaars en veel meer. En dat in onder andere hout, aluminium, glas en verschillende kleuren zoals antraciet, grijs en wit.

Flexibele sokkel die razendsnel te monteren is

Merten QuickFlex-sokkels zijn compatibel met al het verzonken schakelmateriaal van Schneider Electric en bieden maximale veiligheid tijdens de installatie. Alle inzetstukken van Merten System M en Merten System Design en de bijbehorende afdekramen kunnen worden gemonteerd op deze sokkels. Zo stel je eenvoudig een complete set schakelmateriaal samen met de QuickFlex-sokkel als uitgangspunt.

De QuickFlex-sokkels hebben hun naam onder andere te danken aan de verkorte en universele montage van alle componenten. Deze robuuste sokkels laten zich moeiteloos installeren, zelfs wanneer de ondergrond niet vlak is. De sokkels zijn voorzien van een massieve metalen borgring die ervoor zorgt dat de bevestigingsplaat niet vervormt tijdens de installatie. Ook zijn er innovatieve accessoires verkrijgbaar zoals led- of bluetooth-modules.

Ga jij voor de toptransfer?

Koop t/m 7 november schakelmateriaal van Schneider Electric en maak kans op 2 kaarten voor PSG-OGC Nice op 1 december, incl. 2 hotelnachten.

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl