Koninklijke Oosterberg lid van Federatie Veilig Nederland

september 29, 2022

Onlangs mocht Federatie Veilig Nederland Koninklijke Oosterberg als nieuw lid verwelkomen. Geen onlogische stap na de kennismaking met de branche tijdens het FireSafety & Security Event (100 exposanten, 4000 bezoekers) in april, waar Oosterberg een nieuwe businessunit lanceerde. Onder deze nieuwe businessunit vallen productgroepen als camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms.
Uiteraard gecombineerd met alle standaard diensten en elektrotechnisch installatiematerialen die Oosterberg al aanbied; in dezelfde doos geleverd, in dezelfde vrachtwagen. Aan het woord is Jeroen Koenen, hoofd Beveiligingssystemen bij Koninklijke Oosterberg.

Met deze uitbreiding van assortiment en diensten schaart Oosterberg zich bij de circa 180 ondernemers met veel kennis en expertise op het gebied van brandveiligheid en beveiliging, allen lid van de Federatie Veilig Nederland. Binnen Federatie Veilig Nederland zijn bedrijven (producenten, importeurs, installateurs en dienstverleners) actief die zich richten op specifieke disciplines en oplossingen voor (brand)veiligheidsvraagstukken. De leden van Federatie Veilig Nederland spelen een belangrijke rol in de veiligheidsketen. Hun producten en diensten zijn onmisbare bouwstenen in het “veiligheidsgebouw” van Nederland.

Ontwikkelingen technische beveiligingssector

De technische beveiligingssector is een branche met aanhoudende groei. De omzet van de leden van Federatie Veilig Nederland is de afgelopen 20 jaar gestegen tot circa 1.64 miljard euro. In totaal werken (anno 2021) 11.008 personen in de technische beveiligingsbranche. De verhouding tussen mannen en vrouwen werkzaam zijn in de technische beveiligingsbranche is 82% man en 18% vrouw.

Belangenbehartiging en meer

De Federatie is actief betrokken bij het FireSafety & Security Event in de Brabanthallen in Den Bosch. In nauwe samenwerking met de installateursverenigingen Techniek Nederland én de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) organiseert de Federatie op 12 en 13 april 2023 voor de tweede keer hét event voor de installateurs, integrators en adviseurs op het gebied van beveiligingstechniek in Nederland. Het belooft weer een prachtige mix te worden van nieuwe (digitale) technieken, kennisdeling en netwerken. Een grote diversiteit aan bedrijven met een breed en aantrekkelijk aanbod op het gebied van brandveiligheid en beveiliging.

Maatschappelijke betrokkenheid

De Federatie Veilig Nederland onderkent, net als Oosterberg, het belang van goede doelen in Nederland. De Federatie organiseert dan ook komend jaar voor de 15e keer het Safety & Security Masters golftoernooi, waarbij de opbrengst ten goede komt aan goede doelen als de Nederlandse Brandwondenstichting, het Fonds Slachtofferhulp e.a. Een extra reden voor Oosterberg om lid te zijn van deze ondernemersvereniging.

Meer informatie

www.fssevents.nl
www.federatieveilignederland.nl

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl