Koninklijke Oosterberg is te zien in video MAN Trucks

mei 10, 2021

Koninklijke Oosterberg (Utrecht-de Meern) koos vorig jaar voor een elektrische MAN-bestelwagen bij het bezorgen van bestellingen. “Zowel de bestelwagen als de samenwerking met MAN bevalt erg goed”, vertelt vestigingsleider Marco Brehler. “We wilden dan ook graag meewerken aan een video hierover.”

Marco vertelt verder: “Wij zetten de elektrische bestelwagen in voor bezorging in het centrum van Utrecht. Hier gelden steeds meer milieueisen en in 2023 wordt de binnenstad zelfs helemaal benzine- en dieselvrij. Met de aanschaf van de elektrische bestelwagen zijn wij daar nu al klaar voor. Bovendien past deze manier van bezorgen goed bij Oosterberg Utrecht-de Meern als elektrotechnische groothandel. We vinden duurzaamheid belangrijk en hebben bijvoorbeeld ook zonnepanelen op het dak van onze vestiging liggen.”

Positieve ervaringen

“Wij gebruiken de elektrische bestelwagen nu ruim een jaar en dat bevalt supergoed. Het is een heel luxe voertuig, met alles erop en eraan. De bestelwagen is heel stil, verbruikt alleen elektriciteit en rijdt ongeveer 150 kilometer. Dit is voldoende voor de reikwijdte van ons bezorggebied. De samenwerking met MAN is ook erg goed. De leverancier biedt een goede service en denkt mee. De binnenzijde van de bestelwagen is bijvoorbeeld zo aangepast dat deze perfect aansluit op onze behoeften, waardoor we nu onder meer buizen met een lengte tot 4 meter kunnen vervoeren.”

De video over de samenwerking is inmiddels af.
Bekijk hem hier:

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl