Kom en volg een training aan de Greenworks Academy

februari 7, 2019

Duurzaam bouwen en installeren is continu in ontwikkeling. Samen met Greenworks is er daarom weer een boeiend en actueel trainingsprogramma opgezet voor de bouw- en installatiebranche. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 

Energiezuinige en comfortabele kantoorgebouwen opleveren.
Verplicht energielabel C in 2023

Rijksdienst voor ondernemend Nederland stelt dat een utiliteitsgebouw dat verhuurd wordt vanaf 1 januari 2023 dient te voldoen aan label C. Welke weg moet er gevolgd worden om dit te bereiken? In deze training wordt u meegenomen in de stappen die vooraf ondernomen worden alvorens tot uitvoering over te gaan.

Dinsdag 5 maart 2019 Apeldoorn
Donderdag 13 juni 2019 Apeldoorn
Dinsdag 18 juni 2019 Breda

 

Innovaties op installatiegebied

De vraag naar duurzame en energiezuinige gebouwen en woningen groeit. De rol van de installatietechniek hierin is groot. Welke oplossingen zijn er en hoe zet u deze succesvol in? De oplossingen worden steeds slimmer, maar vragen wel om een afgestemde aanpak, zodat comfortabele gebouwen gerealiseerd worden. Uiteraard mogen we hierbij duurzaam materiaalgebruik niet vergeten, want installaties hebben gemiddeld genomen een grote impact op de milieuprestatie van een gebouw.

Dinsdag 16 april 2019 Breda
Donderdag 25 april 2019 Apeldoorn

 

Comfortabel leven en toch energieneutraal wonen

Een training voor de installateur, maar ook voor de aannemer en woningbouwcoöperatie, waarbij afgewisseld wordt tussen plenaire presentaties en parallelsessies die toegespitst zijn op de doelgroep. Tijdens deze training wordt u meegenomen in de mogelijkheden omtrent slimme installaties, maar wordt er zeker ook dieper ingegaan op de vraag “Wat levert het op?”

Donderdag 9 mei 2019 Breda
Dinsdag 14 mei 2019 Apeldoorn

Aanmelden

Wilt u graag een training komen volgen? U kunt zich aanmelden bij de Greenworks Academy via www.greenworksacademy.nl/trainingen.
Er zijn geen kosten verbonden aan de trainingen.

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl