Kleine details maken het grootste verschil

juli 8, 2019

In het volledige installatieproces van de Vision groepenkast z­ijn slimme innovaties doorgevoerd: van het openen van de verpakking, tot het aandraaien van de laatste dekselschroef. Hierdoor kun je als installateur nog sneller en prettiger een mooie installatie realiseren.

Buisinvoerstuk met extra ruimte

Een belangrijke innovatie is het hogere buisinvoerstuk, dat de werkruimte en daarmee het installatiegemak sterk vergroot. Tegenwoordig is er vrijwel altijd voldoende ruimte om boven de verdeler een buis­invoerstuk van 145 mm te plaatsen. Dankzij deze aanpassing gebruiken we nu een verticaal geplaatste aardrail, waardoor je meer ruimte hebt om overlengte van installatiedraad netjes weg te werken of bijvoorbeeld een klemmenstrook te plaatsen. Ook hoeft de aardklem niet verwijderd te worden bij het installeren. Je kunt direct beginnen met het monteren van de buizen en aansluiten van de componenten.

Renovatieset

Als de ruimte het niet toelaat, kan het 145 mm hoge buis­invoerstuk vervangen worden door een van de twee renovatieoplossingen: het 70 mm hoge buisinvoerstuk VKS70T of de 0 mm hoge renovatieset VKG96T. Hiermee heb je in elke situatie een passende oplossing.

Slimme schroef

Alleen al in de dekselschroeven vind je een berg innovatie. Het bodemdeel kun je moeiteloos uit het karton pakken en de bevestigingsschroeven zitten, onverliesbaar, op de juiste positie in de behuizing. De schroef heeft daarnaast een brede kop voor betere grip en makkelijk monteren en draait zichzelf niet vast tijdens transport.

Efficiënte aardklem

De aardklem hoeft niet gedemonteerd te worden, vanwege zijn verticale positie in het buisinvoerstuk. Je kunt zonder verdere handelingen direct met de montage beginnen.

Externe aarding zonder verdere toebehoren

Om de verwerkingssnelheid te vergroten kun je de externe aarde van de potentiaalver­effeningsrail via de zijkant (links of rechts) direct op de achterzijde van de aardklem monteren. Hiervoor heb je geen overbodige verbindingen, handelingen of toebehoren nodig.

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl