Kleine details maken het grootste verschil.

september 16, 2019

In het volledige installatieproces van de Vision groepenkast zijn slimme innovaties doorgevoerd: van het openen van de verpakking, tot het aandraaien van de laatste dekselschroef. Hierdoor kun je als installateur nog sneller en prettiger een mooie installatie realiseren.

De Vision Groepenverdeler is al ruim 20 jaar een begrip onder elektrotechnische professionals. Sinds 1994 biedt Hager met Vision een innovatieve verdeler met o.a. installatieautomaten en aardlekschakelaars, geheel naar wens samengesteld in een moderne, lichte behuizing. In het volledige installatieproces van de Vision groepenverdeler zijn slimme innovaties doorgevoerd: van het openen van de verpakking, tot het aandraaien van de laatste dekselschroef. Hierdoor kun je als installateur nog sneller en prettiger een mooie installatie realiseren.

Vind de perfecte Vision groepenverdeler, uitbereidingssets en onderdelen met de Vision bestelhulp! Precies volgens jouw criteria. Deze is beschikbaar voor de smartphone en tablet, iOS en Android, maar ook als online tool.

Buisinvoerstuk met extra ruimte

Een belangrijke innovatie is het hogere buisinvoerstuk, dat de werkruimte en daarmee het installatiegemak sterk vergroot. Tegenwoordig is er vrijwel altijd voldoende ruimte om boven de verdeler een buisinvoerstuk van 145 mm te plaatsen. Dankzij deze aanpassing gebruiken we nu een verticaal geplaatste aardrail, waardoor je meer ruimte hebt om overlengte van installatiedraad netjes weg te werken of bijvoorbeeld een klemmenstrook te plaatsen. Ook hoeft de aardklem niet verwijderd te worden bij het installeren. Je kunt direct beginnen met het monteren van de buizen en aansluiten van de componenten.

Renovatieset

Als de ruimte het niet toelaat, kan het 145 mm hoge buisinvoerstuk vervangen worden door een van de twee renovatieoplossingen: het 70 mm hoge buisinvoerstuk VKS70T of de 0 mm hoge renovatieset VKG96T. Hiermee heb je in elke situatie een passende oplossing.

Slimme schroef

Alleen al in de dekselschroeven vind je een berg innovatie. Het bodemdeel kun je moeiteloos uit het karton pakken en de bevestigingsschroeven zitten, onverliesbaar, op de juiste positie in de behuizing. De schroef heeft daarnaast een brede kop voor betere grip en makkelijk monteren en draait zichzelf niet vast tijdens transport.

Efficiënte aardklem

De aardklem hoeft niet gedemonteerd te worden, vanwege zijn verticale positie in het buisinvoerstuk. Je kunt zonder verdere handelingen direct met de montage beginnen.

Externe aarding zonder verdere toebehoren

Om de verwerkingssnelheid te vergroten kun je de externe aarde van de potentiaalvereffeningsrail via de zijkant (links of rechts) direct op de  achterzijde van de aardklem monteren. Hiervoor heb je geen overbodige verbindingen, handelingen of toebehoren nodig.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl