Klauke Orange Line, Veiligheid is een keuze!

juni 2, 2021

Voor meer veiligheid heeft Klauke ‘s-werelds eerste serie accu hydraulische knip- en persgereedschap ontwikkeld. Dankzij de Tri-isolatie Barrier technologie wordt de gebruiker beschermd tegen elektrische schokken tot 1000V. Of u als paneelbouwer werkt of in de utiliteit:
denk veilig, handel veilig en kies voor Klauke Orange voor optimale bescherming.

Drievoudige isolatie

Werken met voedingskabels zorgt voor een reeks uitdagingen. Afstand houden tot potentieel onder spanning staande delen, beperkte ruimte en dit alles vaak ook onder tijdsdruk. Dit is de reden waarom de veiligheid en het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen van essentieel belang zijn in deze situaties.
Met de Klauke Orange gereedschappen kunt u rekenen op extra bescherming wanneer het niet mogelijk is om de circuits te verbreken of wanneer u zich niet bewust bent dat u werkt op een actief circuit.

Dankzij de Tri-Insulation Barrier Technology (patent aangevraagd) bieden de Klauke Orange lijn machines bescherming tegen 1000V elektrische schokken. Het slimme ontwerp zorgt voor een minimale afstand van 12,5 mm tussen niet-geïsoleerde delen en de geïntegreerde anti-slip bescherming voorkomt dat men toevallig contact kan maken met onder spanning staande delen.
Alle uitvoeringen bevatten een PA6-isolatie: kunststof met hoogwaardige isolatie-eigenschappen en hydraulische olie met hoge diëlektrische isolatie- eigenschappen. De Klauke Orange accu hydraulische knip- en persgereedschappen zijn VDE-gekeurd in overeenstemming met de norm
IEC 60900 en volledig VDE-gecertificeerd volgens de norm IEC 62841-1.

De redenen om te kiezen voor Klauke Orange

Met de Klauke Orange gereedschappen wordt de veiligheid van de gebruiker aanzienlijk verhoogd wanneer het niet duidelijk is dat er wordt gewerkt aan onderdelen die onder spanning staan.
Ook bij ogenschijnlijk veilig en spanningsvrij werken behoort een accu-aangedreven hydraulisch geïsoleerd gereedschap, naast geïsoleerde schroevendraaiers en ander geïsoleerd gereedschap tot de standaarduitrusting. Klauke Orange biedt hierbij het beste van twee werelden; 1000V veiligheid van de handmatig geïsoleerde gereedschappen en de snelheid, ergonomie en efficiëntie van de Klauke accu hydraulische gereedschappen waarmee u veilig en snel kunt werken.
Leverbaar als knipgereedschap in diverse uitvoeringen voor kabeldiameters van 20 t/m 50 millimeter en als persgereedschap voor kwadraturen van 6 t/m 300 mm².

Kies voor veiligheid, kies voor Klauke Orange

Kijkt u voor het complete overzicht van de Klauke Orange lijn op de website van H.K. Electric of neemt u contact op met uw contactpersoon binnen Oosterberg of rechtstreeks met H.K. Electric.

Meer informatie

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl