Just push-it!

juli 9, 2018

Meer installatiesnelheid

De industriemarkt verandert snel en brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Processen moeten steeds sneller terwijl de continuïteit onder alle omstandigheden gegarandeerd moet zijn. Om dan toch succesvol te zijn, is een andere manier van denken en doen vereist. Een manier die sneller werkt, meer overzicht biedt en nog betrouwbaarder is. De nieuwe motorstartercombinaties met Push-in springtechniek bieden die combinatie.

Twee-in-één-techniek bespaart tijd

Deze innovatieve en gepatenteerde twee-in-één-technologie combineert de voordelen van push-in en springtechniek. Kabels met adereindhuls en kabels met vaste kern kunnen in één beweging worden ingebracht. Gereedschap is daarbij overbodig. Zo kunt u 50% sneller aansluiten vergeleken met het bekabelen met traditionele veerdrukoplossingen.

Minder fouten – meer betrouwbaarheid

Het bedraden verloopt volledig intuïtief vanaf de voorkant van de schakelaarcombinatie. Dat maakt de foutkans klein en het werk overzichtelijker. De Push-in springtechniek zorgt daarnaast voor een trillingsbestendige aansluiting. Tijdens het transport, in bedrijf en gedurende de volledige levenscyclus van de motorstartercombinatie is zo een betrouwbare aansluiting gegarandeerd. Ook het controleren en aandraaien van de verbindingen na het plaatsen van de kast zijn niet meer nodig. Alle accessoires zijn bovendien universeel waardoor voorraden met 50% gereduceerd kunnen worden; kosten- en tijdbesparingen zijn hiervan het logisch gevolg. De schakelaars voldoen aan alle noodzakelijke certificeringen en worden wereldwijd toegepast in de industrie en vele andere sectoren waar betrouwbaarheid en continuïteit cruciaal zijn.

Combinaties op maat

De Push-in-spring motorstartercombinaties bestaan uit motorbeveiligingsschakelaar en magneetschakelaar, waarbij de motorbeveiliging de motor beveiligt tegen kortsluiting, overbelasting en fase-uitval. Machine- en paneelbouwers maar ook  installateurs kunnen hiermee combinaties maken voor bijvoorbeeld online- en omkeerstarters en sterdriehoekschakelingen. Dankzij de grote verscheidenheid aan beveiligingen en schakelaars zijn alle mogelijke combinaties als maatwerk realiseerbaar. De combinaties laten zich eenvoudig ontwerpen en assembleren aan de hand van online toegankelijke tekeningen, certificaten en coördinatietabellen.

Productvoordelen en -kenmerken

Sneller installeren dan ooit

  • 2-in-1 verbinding
  • Breed pakket slimme accessoires
  • Totaaloplossing

Bekabelen was nog nooit zo eenvoudig

  • Intuïtief bekabelen voor nog meer installatiegemak
  • Niet meer nodig dan één schroevendraaier
  • Geautomatiseerd bekabelen (robot) nu mogelijk

Betrouwbaar als altijd

  • Robuust elektrisch contact zelfs onder de zwaarste omstandigheid
  • Trillingsbestendig voor betrouwbare verbindingen
  • Zelfklemmende aansluiting – regelmatig aandraaien overbodig

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl