JUNG LB Management

maart 18, 2019

Vanuit het Licht- & Jaloeziemangement is het JUNG LB Management ontstaan. Door de combinatie van verschillende basiselementen en universele afdekkingen biedt het nieuwe bouwstenensysteem voor nagenoeg iedere gewenste functie in verlichtings- en jaloeziesturing een oplossing.

Intuïtieve bediening

Met de stuurafdekkingen ‘Standaard’ en ‘Universeel’ worden, afhankelijk van het gekozen basiselement, verlichting of zonwering handmatig geregeld. De universele uitvoering heeft extra comfortfuncties zoals een vergrendelfunctie en een geheugenfunctie met twee schakeltijden.

Timer standaard

De Timer Standaard, van een echt glazen front maakt automatische sturing van verlichting en zonwering bijzonder comfortabel. De standaard klokfuncties zijn begrijpelijk, de astrofunctie regelt verlichting en zonwering afhankelijk van zonsopkomt en zonsondergang.

Timer universeel bluetooth

De Timer Universeel Bluetooth is zowel handmatig te bedienen, als ook mobiel met een smartphone dankzij de Clever Config App. In de app vinden bediening en instellingen als tijdsturingen, nalooptijd en lichtsterkte plaats.Met de automatische schakelaars wordt tevens een bewegingsafhankelijke verlichtingssturing mogelijk gemaakt.

Bedienen in JUNG Design

De afdekkingen van het LB Management zijn beschikbaar in de JUNG designseries AS, A, CD en LS. Daardoor vallen zij niet alleen op door de intuïtieve bediening, maar ook door hun vorm, kleur en materiaal.

Draaidimmer

De Draaidimmers Standaard en Universeel werken volgens het fase-aan- of afsnijdprincipe. De universele uitvoering onderscheidt zich van de standaarduitvoering door zijn neven- toestelingang en zijn grotere toegestane vermogen.

De Power DALI potentiometer bedient licht-bronnen met DALI interface, inclusief kleur-temperatuur sturing (Tunable White).

In de online JUNG catalogus vindt u alle producten van het LB Management.

eNet SMART HOME afdekkingen

Voor de basiselementen van het LB Management worden nieuwe eNet afdekkingen ontwikkeld, deze zijn eind 2019 gereed. Tot deze leverbaar zijn kunt u de bestaande basiselementen en eNet afdekkingen toepassen. Mocht uw klant pas in de toekomst eNet SMART HOME wensen, bevelen we u aan de nieuwe basiselementen te monteren geschikt voor de nieuwe eNet afdekkingen.

LB Management Werkboek & Folder

Met het LB Management Werkboek heeft de vakman alle informatie over het systeem bij de hand. Van de (technische) informatie van de losse componenten via functies en toepassingsvoorbeelden tot aan concrete schakelschema’s.

In de LB Management folder vindt u compactere informatie over het systeem en een handig overzicht van welke LB Management producten de huidige vervangen. Deze folder is ook geschikt voor de particulier. Het werkboek en de folder zijn te downloaden / aan te vragen via www.hateha.nl.

Video

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl