JUNG introduceert contactdozen met USB

mei 25, 2020

Nieuw in het assortiment van JUNG zijn contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB aansluiting(en). Ze laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. Ze zijn standaard voorzien van geïntegreerde verhoogde aanrakingsveiligheid en daarmee ook bijzonder geschikt voor gebruik in kinderkamers. JUNG biedt hierin twee varianten.

Met JUNG Quick Charge

Deze variant heeft een enkele USB A of een enkele USB C aansluiting voorzien van JUNG Quick Charge. USB A kent u al, USB C is de nieuwe industriestandaard USB aansluiting voor laptops, monitoren, smartphones en meer. Deze variant is ideaal voor het snel laden van een smartphone of tablet. Zo wordt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten opgeladen. Op www.jung.nl vindt u welke apparaten compatibel zijn met JUNG Quick Charge.

Met USB type A en C

Deze variant heeft een contactdoos met twee USB aansluitingen (type A en type C). De optimale 3-in-1-oplossing. Als er meerdere verbruikers zijn aangesloten wordt de laadstroom van 3 Ampère (15 Watt) gelijkmatig verdeeld met 1,5 Ampère per poort.

Eenduidig uiterlijk

De afdekking is verkrijgbaar in AS 500 en de A enLS range en komt niet buiten het afdekraam uit. Daardoor heeft de contactdoos met USB een eenduidig uiterlijk met een vlak design. Door de inbouwdiepte is het noodzakelijk om een extra diepe inbouwdoos (50 mm) te gebruiken.

www.jung.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl