JUNG grafietzwart & sneeuwwit mat: zuiver mat

oktober 19, 2020

JUNG introduceert twee nieuwe karaktervolle kleuren: grafietzwart en sneeuwwit mat.

De matte tinten grafietzwart en sneeuwwit breiden het JUNG design uit met haar ingetogen en duidelijke elegantie. De gelakte schakelaars, contactdozen, dimmers, tasters en meer laten zich ideaal integreren in verschillende woonstijlen. De matte coating is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgt ook nog eens voor een unieke ervaring bij het schakelen. De twee tinten zijn verkrijgbaar in het tijdloze LS990 , LS ZERO en LS CUBE, maar ook in het A 550 en A FLOW assortiment.

Zwart en wit altijd actueel

JUNG staat bekend om haar tijdloze schakelaars en innovatie. Door nu ook haar meest klassieke schakelaars LS 990, LS ZERO en LS CUBE in een matte coating in twee nieuwe kleuren door te voeren, brengt de specialist haar esthetiek naar een hoger niveau. Combineer bijvoorbeeld

LS 990 in grafietzwart mat met matte of bedrukte muurbekleding voor een dramatisch en

luxueus effect. Mag het iets speelser? Dan is het opbouwmodel LS CUBE met mat oppervlak de ideale eyecatcher. Voor een subtielere look is er juist weer de inbouwvariant LS ZERO in sneeuwwit mat.

Een opvallend accent

Ook de rechtlijnige en de afgeronde schakelaars A 550 en A FLOW krijgen een grafietzwarte of sneeuwwit matte coating en leggen daarmee een extra accent op hun eigentijdse design. Door de ruwe structuur van de matte afwerking wordt schakelen een heel nieuwe beleving. De twee modellen uit de A- range geven hiermee de hedendaagse woning een trendy upgrade.

Direct naar de webshop – Grafietzwart

Direct naar de webshop – Sneeuwwit

Meer informatie

https://www.jung.de/nl/10504/producten/design/grafietzwart-sneeuwwit/

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl