JUNG contactdozen met USB

mei 11, 2020

Nieuw in het assortiment van JUNG zijn contactdozen met beschermingscontact en geïntegreerde USB-aansluiting(en). Ze laden elke accu snel weer op zonder de contactdoos in beslag te nemen. Ze zijn standaard voorzien van geïntegreerde verhoogde aanrakingsveiligheid en daarmee ook bijzonder geschikt voor gebruik in kinderkamers. JUNG biedt hierin twee varianten.

Met JUNG Quick Charge


Deze variant heeft een enkele USB A of een enkele USB C aansluiting voorzien van JUNG Quick Charge. USB A ken je al, USB C is de nieuwe industriestandaard USB-aansluiting voor laptops, monitoren, smartphones en meer. Deze variant is ideaal voor het snel laden van een
smartphone of tablet. Zo wordt bijvoorbeeld een iPhone 11 binnen slechts 105 minuten opgeladen.

De JUNG contactdozen met USB-aansluiting ondersteunen de volgende standaarden:

  • Apple 2.4 A
  • Samsung Adaptive Fast Charging
  • Qualcomm Quick Charge 3.0
  • USB Battery Charging
  • USB Power Delivery

De optimale 3-in-1-oplossing

Deze variant heeft een contactdoos met twee USB aansluitingen (type A en type C). Als er meerdere verbruikers zijn aangesloten wordt de laadstroom van 3 Ampère (15 Watt) gelijkmatig verdeeld met 1,5 Ampère per poort.

Eenduidig uiterlijk

De afdekking is verkrijgbaar in AS 500 en de A- en LS range en komt niet buiten het afdekraam uit. Daardoor heeft de contactdoos met USB een eenduidig uiterlijk met een vlak design. Door de inbouwdiepte is het noodzakelijk om een inbouwdoos van minimaal 50 mm te gebruiken.

Direct naar de webshop

 

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl