Jubileumactie -Afgelopen

Win deze elektrische retro scooter

maart 6, 2018

Heel 2018 staat in het teken van ons 125 jarige jubileum. Omdat we onze verjaardag graag samen vieren, maakte u begin 2018 kans op deze volledig elektrische scooter in retrostijl. Deze Etalian scooter is zuinig, milieuvriendelijk en wordt geleverd compleet met windscherm, achterrek, koffer en ART 3 kettingslot.

Deel uw tip

Om kans te maken op deze scooter vroegen we u om uw beste vakmatige tip met ons te delen. De beste tip, en winnaar van de scooter, is inmiddels uitgekozen: Erik de Graaf van De Graaf Elektrotechniek gaf de volgende waardevolle tip en is daarmee de gelukkige winnaar van de scooter. De heer de Graaf hoopt dat veel installateurs zijn tip zullen volgen en er net zoveel profijt van zullen hebben als hij!

‘Om je in deze tijd meer te onderscheiden van een ander, moet je durven om uit het “standaard stramien” te stappen. We werken teveel als onderaannemer volgens een bepaald protocol voor onze klanten, maar daar moeten we vanaf. Laat een (bouwkundig) aannemer de elektrische installatie niet bepalen, maar laat de (elektrotechnisch) installateur dat doen! Laat de installateur het gebouw bepalen, want de installaties zijn tegenwoordig belangrijker dan het gebouw! Mijn tip is om dit vastgegroeide protocol eens los te laten en meer “Out of the box” te gaan denken. Durf NEE te zeggen tegen “standaard” en laten wij als installateurs de installaties bepalen en ervoor zorgen dat we dit standpunt vasthouden en tot uitvoering brengen. Als we dit met z’n allen doen, dan bepalen wij de bouwsector en niet de bouwkundig aannemer!’

We danken iedereen voor het inzenden van hun tips!

Voor meer informatie over de scooter kijk dan op  www.etalian.nl

Terug naar Acties
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl