IXON routers nieuw in het assortiment bij Oosterberg

maart 1, 2018

Op afstand verbinden met uw machines

Plaats de IXrouter in uw machine en verbindt apparaten zoals uw PLC of HMI direct aan de IXrouter. De IXrouter zal zelf een verbinding opzetten met het wereldwijde server netwerk van IXON. Vanaf nu kunnen al uw engineers vanuit één overzichtelijk dashboard direct een beveiligde VPN verbinding opzetten met de gewenste machine, alsof zij er direct op locatie mee verbonden zijn. Zo eenvoudig is het; de meest veilige oplossing zonder gedoe.

’s Werelds meest compacte industriële router

  • Een router configureren was nog nooit zo gemakkelijk De IXrouter kan volledig geconfigureerd worden vanuit het IXplatform. Geen gedoe meer met het aansluiten van een laptop op de router.
  • Geen terugkerende abonnementskosten. Bij aanschaf van de IXrouter is gebruik van het IXplatform inbegrepen. Geen terugkerende abonnementskosten.
  • Meer vrijheid met 3G geïntegreerd. De IXrouter is verkrijgbaar met een geïntegreerd 3G modem. Voor elke situatie biedt IXON de juiste antenne.

Op afstand verbinden met uw machines

  • Uitgebreide configuratie mogelijkheden. De IXrouter beschikt over alle instelmogelijkheden die u mag verwachten van een router. Vaste ip-adressen, DHCP server, Port forwarding etc. zijn eenvoudig te configureren via het IXplatform.
  • Performance voor encryptie en throughput. De IXrouter is op Linux gebaseerd en beschikt over een netwerk processor met ruimschoots voldoende performance voor een snelle data throughput en een krachtige encryptie.
  • Veiligheid voorop. De IXrouter firmware maakt voor de communicatie met het IXplatform gebruik van bewezen encryptie standaarden zoals TLS 1.2.

Firewall houdt uw PLC en HMI buiten schot

PLC’s en HMI’s zijn ontwikkeld voor het besturen van machines en zijn niet geweerd tegen aanvallen van buitenaf. Een goede firewall voor het beveiligen van uw machine besturing is daarom noodzakelijk. De IXrouter biedt een krachtige firewall die het netwerk binnen uw machine scheidt van het internet of bedrijfsnetwerk waarin de machine zich bevindt.

Interesse gekregen?

Neem dan contact met uw contactpersoon binnen ons Team Industrie of mail naar ln.gr1619043422ebret1619043422soo@e1619043422irtsu1619043422dni1619043422

Direct naar de webshop

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl