Isolatietape bestand tegen extreme kou; HelaTape Flex1000

november 14, 2019

Koud he? De winterkou staat voor onze deur en dat betekent ook dat isolatietape minder gemakkelijk is aan te brengen. De kleefkracht neemt af, waardoor de tape sneller vervangen moet worden. Onze HelaTape Flex 1000+ premium isolatietape neemt dit probleem voor u weg. Deze isolatietape blijft perfect plakken tot -18°C.

Perfecte kleefkracht tot -18°C

Extreme kou kan de kleefstof verharden. De kleefstof breekt en daardoor laat de tape snel los. Dit is te voorkomen door precies de juiste kleefstof te kiezen voor de omstandigheden waarin de tape gebruikt wordt. De van hoge kwaliteit drukgevoelige rubber lijm van de HelaTape Flex 1000+ premium zorgt voor een perfecte kleefkracht tot -18°C.

De voordelen van isolatietape van hoge kwaliteit

Het gebruik van isolatietape van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de tape minder snel vervangen hoeft te worden. Het HelaTape isolatietape assortiment van HellermannTyton B.V. blijft langer zitten en is daardoor zeer duurzaam. Andere voordelen van de isolatietapes van HellermannTyton B.V. zijn efficiency, snelheid en veiligheid bij het tapen, afdichten en opvullen. Dat de HelaTape Flex 1000+ premium voldoet aan de certificering IEC 60454-3-1-5/F-PVCP/90 levert daarnaast ook het bewijs van de hoge kwaliteit van deze tapesoort.

HelaTape van HellermannTyton

Met HelaTape biedt HellermannTyton technici, ontwerpers en elektriciens een breed assortiment met pvc- en rubber tapes die bij uitstek geschikt zijn voor het isoleren, bevestigen, bundelen, afdichten en markeren van kabels. Dankzij deze verscheidenheid kan de HelaTape productgroep aan de meeste eisen voldoen.

Direct naar de webshop

De HellermannTyton-groep
HellermannTyton B.V. is een van de 39 verkooporganisaties van de wereldwijd opererende HellermannTyton-groep. HellermannTyton is marktleider in innovatieve systeemoplossingen voor kabelmanagement, met een focus op installatietechniek, automotive, defensie, rail en luchtvaart. Distributiepartners vormen een onmisbare schakel in deze marktsegmenten. Sinds 2004 is HellermannTyton B.V. direct actief in België en Nederland middels hun verkoopkantoor in Amersfoort.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl