Intuïtieve bediening gecombineerd met krachtige visualisaties

november 22, 2019

Pro-face introduceert de ST6000 Basic HMI, een nieuwe serie HMI displays speciaal ontwikkeld voor kostenefficiënte machines waarbij de prijsprestatieverhouding belangrijk is naast een intuïtieve bediening en krachtige visualisatie.

Stijlvol design

De ST6000 serie is ontworpen met het oog op kwaliteit en design zonder concessies te doen op functionaliteit en gebruikersgemak. HMI’s uit de ST6000 serie zijn voorzien van een metalen frame en een display met 16 miljoen kleuren wat de visualisatie op het HMI paneel tot leven brengt. Mede dankzij een hoogwaardige CNC-bewerking en de toepassing van kleurcoating biedt de ST6000 serie een stijlvol design. Door het toepassen van antialiasing worden grafische beelden en teksten stijlvol en haarscherp op het display weergegeven, ongeacht tot welk detailniveau wordt ingezoomd.

Veelzijdige ontwerpstijlen

Met de programmeersoftware BLUE biedt Proface de volgende stap in gebruiksgemak en een unieke ervaring in HMI-ontwerp. Dankzij een ruim aanbod van standaard lay-outs, templates en sjablonen, kunnen er via drag en drop functionaliteit snel en eenvoudig – zonder deze handmatig te programmeren – dynamische gebruikersinterfaces ontworpen en gewijzigd worden voor het inzien van bijvoorbeeld parameters en (alarm)meldingen. Door gebruik te maken van grid lay-out kan het HMIontwerp worden opgemaakt onafhankelijk van de resolutie van het scherm. Dit biedt de gebruiker de mogelijkheid om het HMI-ontwerp eenvoudig om te zetten naar panelen met een andere resolutie zonder de lay-out opnieuw te programmeren. Deze nieuwe functionaliteiten bieden ontwerpers de mogelijkheid om de ontwerptijd van een HMI paneel aanzienlijk te verkorten en het ontwerpproces te vereenvoudigen.

Krachtige visualisaties

De baanbrekende HMI-software BLUE is de basis van de krachtige visualisaties van de HMI-schermen uit de ST6000 serie van Pro-face. Multi-screen biedt de gebruiker de mogelijkheid voor het eenvoudig combineren van meerdere schermen in één overzicht. De zoomfunctie maakt in- en uitzoomen op ieder detailniveau van een onderdeel van het proces mogelijk zonder verlies van grafische kwaliteit. De weergave op het display kan, zelfs nadat het HMI-ontwerp is voltooid, worden aangepast door middel van het eenvoudig wijzigen van het gewenste thema en kleurensjablonen.

Veilig verbonden

De ST6000 serie biedt een hoge mate van connectiviteit en gebruiksvriendelijke protocollen waarmee apparaten eenvoudig via meerdere interfaces veilig verbonden kunnen worden. HMI’s van Pro-face zijn universeel toepasbaar en verbinden met meer dan 800 verschillende industriële controllers, waaronder PLC’s, robots en frequentie- en temperatuurregelaars van verschillende fabrikanten.

De ST6000 serie is beschikbaar in 4,3 inch breedbeeld, 7 inch breedbeeld, 10,1 inch breedbeeld, 12,1 inch breedbeeld en 15,6 inch breedbeeld.

Kijk voor meer informatie op www.proface.com.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl