Introductie BIG WHITE® 2021 catalogus van SLV

augustus 25, 2020

Begin oktober 2020 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE®. De nieuwste editie van de catalogus gaat ruim 925 rijk geïllustreerde pagina’s tellen en meer dan 3200 producten, waarvan meer dan 1000 nieuw zijn. De BIG WHITE® 2021 is, naast A4 formaat, ook weer in de handige pocket editie op A5 formaat verkrijgbaar.

De BIG WHITE® 2021 staat in het teken van de introductie van de uitgebreide NUMINOS serie. Een modulaire productfamilie van professionele downlights, spotlights, pendelarmaturen en railspots, met een haast oneindige keuzevrijheid in armatuurgrootte, behuizingkleur, wattage, lumenstroom, reflector, lens, kleurtemperatuur en meer. Hiermee is elk verlichtingsproject uniform aan te pakken.

De BIG WHITE® 2021 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de BIG WHITE® WEEK. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 2500 deelnemers ontvangen daarbij een sportieve SLV Hoodie van Osaka (winkelwaarde van € 60,=). De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel Nederland. Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl