Introductie BIG WHITE 2020 catalogus van SLV

september 23, 2019

Begin oktober 2019 verschijnt de jaarlijkse hoofdcatalogus van internationaal verlichtingsmerk SLV: de BIG WHITE. De nieuwste editie van de catalogus ruim 900 rijk geïllustreerde pagina’s en meer dan 3200 producten, waarvan zo’n 270 nieuw zijn. Het merendeel is –vanzelfsprekend– gebaseerd op LED technologie. Steeds meer producten beschikken over een instelbare kleurtemperatuur (keuze tussen warm wit of neutraal wit licht) of zijn voorzien van de zogenaamde “Dim to Warm”-functie.

De fotografen van SLV zijn de wereld rond gereisd om prachtige toepassingsfoto’s te maken bij de producten. Verder is er in deze editie extra aandacht besteed aan aansluit- en montagevoorbeelden. Voor mensen die liever iets minder papier met zich meedragen, komt er van de BIG WHITE 2020 ook een handige pocket editie uit op A5 formaat, welke qua inhoud verder gelijk is aan zijn grote broer.

De BIG WHITE 2020 wordt geïntroduceerd met een speciale actie: de BIG WHITE WEEK. Deelnemers aan deze actie vragen gratis een catalogus aan en de eerste 1250 deelnemers ontvangen daarbij een hippe SLV Messenger Bag van Osaka (winkelwaarde van € 80,=). De actie loopt via diverse elektrotechnische groothandels in heel Nederland. Ga voor deelname en actievoorwaarden naar www.bigwhite.nl.

SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Ondersteunende diensten zoals het geven van product- of lichtadvies, het maken van lichtberekeningen, 2D of 3D visualisaties, het leveren van demo producten en de complete ontzorging van A tot Z, maken onderdeel uit van de service van SLV Nederland.

SLV staat voor een prijs en kwaliteit die in goede harmonie zijn. 98% van de producten kan uit voorraad worden geleverd, waardoor leveringen snel en betrouwbaar plaatsvinden. De producten van SLV worden veelal met 5 jaar garantie geleverd.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl