INTERLIGHT EASYFIT LED DOWNLIGHTS

september 11, 2019

Met de grote voordelen van LED verlichting (energiebesparing, duurzaam en lange levensduur) is iedereen inmiddels bekend. Nu deze  verlichtingstechniek zich duidelijk bewezen heeft, is de vraag naar consequente vervanging van eerder geïnstalleerde inbouwarmaturen dus steeds actueler.

De EasyFit downlights van Interlight zijn gemakkelijk en snel te installeren en de vormgeving zorgt voor een comfortabele en rustgevende lichtbeleving. Dankzij het ontwerp ontstaat een rustig lichtbeeld omdat de LED engine diep in het armatuur ligt, de verblindingsfactor is daardoor laag (UGR < 19).

Beschikbaar in diverse standaard inbouwmaten (van Ø 90mm t/m Ø 250mm). Dit maakt ze uitermate geschikt als vervanger voor bijvoorbeeld ontmoetingscentra, gangen, toiletten en kantoren.

Uniek!

Kies bij de downlight een driver van het gelijke óf een lager wattage: Ideaal wanneer je geen dimmer hebt en toch minder licht wilt. Of kies voor een  LAY driver. De downlight is dan met behulp van de IL-RC afstandsbediening te bedienen en uit te schakelen. In een paar klikken de juiste downlight vinden? Ga naar www.koopman.nu/downlighttool.

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl