Slimme verlichting en software voor het MKB

september 24, 2019

Slimme verlichting en software voor het MK

In het MKB kom je vrijwel altijd verlichting tegen die met een schakelaar aan of uit gezet kan worden. Niet per werkplek, maar voor iedereen tegelijkertijd. Zodra je het licht wilt dimmen of werkruimtes anders worden ingedeeld moet een installateur de bekabeling uitbreiden of aanpassen. Door de hogere kosten en onbruikbare werkruimtes tijdens installatie zien de meeste MKB’ers daarom af van vernieuwing.

Interact Pro is een unieke oplossing. Met Interact Pro sluit je elk lichtpunt aan op de netspanning en kun je met behulp van een app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Moet de verlichting op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders verlichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Wat is er mogelijk?

Doe meer, werk sneller en versterk het imago als professionele verlichtingsdeskundige. Interact Pro biedt je een risicovrij traject naar nieuwe handel in connected verlichting voor significant lagere projectkosten dan voorheen. Installeer de Interactready verlichting en Interact Pro gateway, download de app en stel het systeem in. Simpel, intuïtief en zonder extra kabels.

Belangrijkste eigenschappen

  • Installeer tot 200 lichtpunten per gateway
  • Snelle installatie, geen extra bekabeling nodig
  • Eenvoudig in te stellen met de intuïtieve app

www.oosterberg.nl

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl