Intelligente temperatuurbewaking; één blik, één klik – één oplossing

januari 4, 2021

Temperatuurbewaking complex en tijdrovend? Niet met het nieuwe, intelligente temperatuurbewakingsrelais van ABB. Dit innovatieve relais kan eenvoudig aan al uw eisen worden aangepast via LCD-scherm met achtergrondverlichting of smartphone app. Voor het instellen van parameters of het configureren kan dankzij de ABB EPiC app met één klik worden volstaan –  zelfs als het relais is uitgeschakeld. Daarmee bespaart u 80% op installatietijd. En met één relais voor talloze toepassingen, kan de voorraad ook aanzienlijk worden verminderd. Dat maakt ABB’s intelligente temperatuurbewakingsrelais tot een echte revolutie. Bekijk hier de video.

Eén blik: eenvoudig installeren

Eén blik – meer is niet nodig voor zicht op de status, meetwaarden en onderhoudsdata van het relais. Dankzij de druk/draaiknop is eenvoudig door het symboolgebaseerde menu te navigeren. Zelfs het configureren van het relais en het instellen van grenswaarden en parameters is via het LCD met achtergrondverlichting uiterst eenvoudig.

Eén klik – optimale interface

Eén klik – dat is voldoende om het relais snel, eenvoudig en intuïtief via Near Field Communicatie (NFC) en de gratis ABB EPiC smartphone app te configureren. Klik met de smartphone op het relais om de instellingen van parameters aan te passen en op te slaan in de app. Vervolgens zijn deze weer eenvoudig naar andere instrumenten te kopiëren – zelfs als ze niet zijn ingeschakeld. En met verschillende taaluitvoeringen, was het installeren en configureren van een relais nog nooit zo eenvoudig.

Eén oplossing: logistiek besparen

Eén oplossing – meer is niet nodig voor tal van toepassingen. Het intelligente relais maakt andere relais overbodig: de relais zijn over een breed bereik (-200 °C tot +850 °C) te  configureren en kunnen, onafhankelijk van de grens-, tijdwaarden of andere instellingen, flexibel worden aangepast. Voorinstellingen voor de meest voorkomende toepassingen, ruimte voor gebruiker-specifieke instellingen, opslag van parameters en verzending hiervan naar andere relais staan garant voor een snelle en eenvoudige inbedrijfstelling. Upload parameter-sets naar de cloud of verstuur ze in enkele seconden wereldwijd, bijvoorbeeld via e-mail. Zo bespaart u aanzienlijk op logistieke en voorraadkosten.

Toepassingen

Temperatuurbewakingsrelais worden in een grote verscheidenheid aan omgevingen toegepast om vitale apparatuur veilig en betrouwbaar te laten functioneren. Het nieuwe, innovatie relais leent zich voor tal van toepassingsomgevingen. In combinatie met temperatuursensoren, zoals PT100 of PTC-sensoren, kunnen bijvoorbeeld de motortemperatuur of de temperatuur in besturingskasten worden bewaakt of transformatoren worden beveiligd tegen oververhitting.

Klik hier voor ondersteuning of aankoopinformatie.

Bestel hier

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl